Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Антоанет Попова - Янг

Антоанет Попова - Янг

Антоанет Попова-Янг съветва да правим всичко с любов. Именно защото самата тя отдавна е адаптирала този начин на работа, Тони има лоялна аудитория (разбирайте: над 33 милиона гледания на всичките си видеа), която е готова да я последва - на другия край на света за екзотично пътуване, във всекидневната за обективно ревю на нови козметични продукти или просто в поредния влог.

Галя Симеонова

Галя Симеонова

Въпреки че отдавна е превърнала инфлуенсърството в свой основен ангажимент, Галя Симеонова признава, че не би жертвала ентусиазма в името на статистиката. Но ако все пак е редно да изведем такава – над 47 000 последователи в Instagram и с 10 000 повече абонати в YouTube. Сега да се върнем назад и към въпросния ентусиазъм да добавим нейната оптимистична натура и готовността винаги да бъде полезна. Галя просто знае как.

Йоана Колева - Йоко

Йоана Колева - Йоко

„Лелчи here" може да се похвали със 100 000 последователи и абонати – както в YouTube, така и в Instagram. Точно там нейното bio гласи, че не трябва да лимитираме предизвикателствата, а да предизвикваме лимитите си – нещо, което тя прави от самото начало. От viral видеото, в което купува билети за  ледващия полет, през историите за живота и създаването на бранда YOKKO, до публикуването на първата ѝ книга със здравословни рецепти.

Мартин Светославов - Мъци

Мартин Светославов - Мъци

Ако отваряте YouTube и не виждате видео от Мъци в Trending, значи най-вероятно е необходимо да „рефрешнете" страницата. Като един от най-силните гласове на платформата, не е изненада, че авторският му мърч се радва на голям успех, а той вече е публикуван автор. Запазената му марка обаче остават реакциите на популярни предавания, които задължително подправя със сарказъм, сатира и неповторимото си чувство за хумор.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors