Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Денислав Димчев

Денислав Димчев

Когато говорим за TikTok сензации, няма начин да не споменем Денислав Димчев. С близо 755 000 последователи, той е живият пример, че ако непрекъснато влагаш усилия и енергия, успехът няма да закъснее. От известно време насам, успоредно с комедийните клипове в YouTube, които генерират стотици хиляди гледания, Дени се насочва плавно към изграждането на музикална кариера. Както не е трудно да се досетите, парчетата му взривяват TikTok.

 

Еляса

Еляса

Eliasa категорично доказва, че когато си себе си, не е никак трудно да се превърнеш в безпрецедентен TikTok фаворит. Чаровният content creator се радва на огромна фенска маса – и ако в Instagram над 95 хиляди души следят всяка негова крачка, в TikTok говорим за 487 000 верни почитатели. Широката усмивка и разнообразното съдържание помагат, а непретенциозното му отношение към ежедневието трудно може да остане недооценено.
 

Прея

Прея

Може да звучи леко клиширано, но винаги себе си и винаги греейки ярко, Прея е истинското олицетворение на вдъхновението. И докато музиката и присъствието на сцената са неразделна част от съществуването ѝ, изпълнителката на „Пожар" вече може да добави над 100 000 последователи и 2 милиона харесвания в TikTok към иначе огненото си портфолио. Признаваме, че сме готови да се насладим на таланта и чувството ѝ за хумор по всяко време.
 

Сандев и Стела

Сандев и Стела

Sandeff и Stella са влогъри, аниматори, инфлуенсъри. Иначе казано, две от най-популярните интернет лица на България. Със сигурност помните участието им в редица телевизионни проекти, а към целия фурор ние сме длъжни да прибавим техните над 500 000 последователи и 10 милиона харесвания в TikTok. Профилите им в другите социални мрежи не остават по-назад, а двамата доказват, че приятелството е по-ценно от всичко, което се е случвало в миналото.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors