Денислав Димчев

Денислав Димчев

Tik-Tok акаунтът на Денислав Димчев е един от най-големите и бързо растящи. Той привлича аудиторията си с разнообразния си репертоар, който включва танци, предизвикателства, скечове и дневни влогове. Освен в Тикток, Денислав е и Ютубър и певец като умело успява да съчетае спецификите на платформите и се нарежда сред най-популярните имена в България.

Йоан-Петър Кръстев

Йоан-Петър Кръстев

Йоан-Петър Кръстев е популярен със своите комедийни скечове, които забавляват аудиторията му, измервана в стотици хиляди. Участието му в хитовия тийн уеб-сериал Кървава Луна му донесе сериозен брой последователи, които го нареждат сред най-обичаните създатели на съдържание в Tik-Tok

Калоян Димитров - @ballan

Калоян Димитров

Певец, танцьор, влогър, риалити звезда - това е Калоян Димитров, известен още под псевдонима ballan. Познаваме го от сцената на „България търси талант", „Фермата" и като водещ на музикално предаване в телевизия. С над половин милион последователи в Tik-Tok, Калоян споделя, че цели да използва популярността си, за да отправи своето послание към по-младите от него и последователите си. „Не победата на всяка цена е важна, а да стигнеш достойно до нея”.

Сузи и Рени - @suzieandreni

Сузи и Рени

Няма как да не сте попадали на на ослепителните усмивки на Сузи и Рени. "Близначките на българския Tik-Tok” са известни още със своите танци, чар и позитивизъм. С тях те успяват да изградят солидна фен база в платформата, наброяваща над 770 хиляди почитатели.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors