Комеди Клуб София - @comedyclubsofia

Комеди Клуб София

Comedy Club Sofia освен първият клуб за stand-up комедия в България е и една от най-ангажираните платформи в социалните мрежи, що се отнася до политика. Техният подкаст предостави на аудиторията им лични срещи с едни от най-големите лица в българската политика и да даде възможност на своите фенове да зададат своите въпроси. Честно и безпристрастно водещият на подкаста и основател на клуба - Иван Кирков, представи програмите и гледните точки на претендентите за 45-тият и 46-тият парламент.

Крис Захариев - @chriszahariev

Крис Захариев

Не би било правилно да категоризираме Крис Захариев само като инфлуенсър, въпреки че присъствието му в социалните мрежи вдъхновява на дневна база десетки хиляди хора там. Студент по режисура, когото бихме последвали във всяко пътешествие по света и във всеки творчески проект, който ни представя. Крис е онова адекватно мъжко присъствие в мрежата, до което винаги опираме, когато си зададем въпроса: кои са яките мъже инфлуенсъри в България?

Самуил Петканов - @samuilpetkan

Самуил Петканов

Той е авторът на може би най-известните новини Не!Новините, които често бихме предпочели пред официалните емисии на не една и две национални телевизии. Шегата, която откриваме в платформата на Самуил Петканов, винаги прави реалността ни по-поносима, което превърна стартиралия през 2009 г. проект в негова запазена марка. Успешен журналист, блогър, рекламист с опит в някои от най-големите агенции в България, Самуил е сред най-остроумните онлайн и офлайн присъствия в страната.

Цвети Стратиева - @florcheto

Цвети Стратиева

Определящата себе си като "министър-председател на YouTube” Цвети Стратиева е студент по журналистика и единственият инфлуенсър в България, който се осмелява да говори честно и открито за политика през своя YouTube канал - Flora. Тя е критична, безпристрастна и винаги се старае да търси хумористичната страна на нещата. Отскоро е и водещ на телевизионно предаване, а през последния изборен сезон дори успя да си спечели по един ден с всяка от водещите партии, за да предостави на аудиторията си по-лична представа за кандидатите.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors