Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Гери Турийска

Гери Турийска

Артистична, енергична и изключително позитивна, Гери Турийска е дамата, която стои зад „Пощенска кутия за приказки". Първоначално стартиран с не толкова мащабен замисъл, в момента проектът се радва на сериозна популярност - дори зад граница. Освен със създаването и популяризирането на стихове и разкази, Гери се занимава с организацията на редица благотворителни кампании и е живият пример, че любовта към културата не познава граници.

Крис Захариев и Крис Макаров

Крис Захариев и Крис Макаров

Крис Захариев и Крис Макаров са близки приятели, които вече сме виждали заедно в множество влогове и филми. Преди година те намериха поредната допирна точка помежду си – модният бранд „Храбър". Вярвайки, че бизнесът трябва да върви ръка за ръка със социална ангажираност, двамата представят дрехите като мост, свързващ градските хора със селските каузи. Да, няма как да пропуснем и лъчезарното им присъствие.

 

Лазар Радков

Лазар Радков

Лазар Радков е човекът, с когото свързваме много благотворителни организации като „Капачки за бъдеще" и "Каузи.бг”. С нестихващата си енергичност и мотивация, той успява да зарази всички наоколо и да реализира успешно проектите, които си поставя за цел. Лазар не обича да говори за това, което прави. Предпочита това, което прави, да говори само за себе си. С други думи, иска да бъде добрият пример в българското общество. И смело можем да заявим, че вече е.

 

Никола Рахнев

Никола Рахнев

Никола Рахнев създава Гората.бг и доказва, че грижата за околната среда е всеобща отговорност. За времето, в което организацията съществува, с помощта на множество младежи, деца и други доброволци, той осъществява засаждането на над 1,4 милиона дървета, а към неговия апел се редовно се присъединяват стотици хиляди нови желаещи. Следващата стъпка са 3 милиона дървета до 2025 г., защото според Никола най-краткият път до щастието е именно правенето на добро.

 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors