Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Биляна Савова

Биляна Савова

Освен идеолог и визионер на програмата „План да Бъда/Plan to Be" и фондация ‘МС - Мога Сам", Биляна Савова е и истински воин. Нейната вдъхновяваща история за личната й трансформация започва преди 14 години, когато е диагностицирана с множествена склероза, а безграничната ѝ воля помага вече повече от пет да споделя опита си с хора, които вървят по същия път. Иначе казано, Биляна е пример за силата и борбения дух на съвременната жена.

Елисавета Белобрадова

Елисавета Белобрадова

Няма да преувеличим ни най-малко, ако кажем, че Елисавета Белобрадова, по-известна като Letiashtata Kozzila Erato, е един от най-влиятелните гласове във Facebook. Самата тя често го използва, за да хвърли светлина върху каузи, заслужаващи място в дневния ред на обществото. Съосновател на сайта "Майко мила" и двигател на платформата за социално предприемачество "Оле Мале", Елисавета е активистка, която винаги търси, но и намира смисъла.

Ивелина Чоева

Ивелина Чоева

Откъдето и да го погледнем, портфолиото на Ивелина Чоева е впечатляващо. Работата като модел я превръща в авантюрист, неуморно следващ модните тенденции навсякъде по света. Добротата обаче я насърчава да създаде мобилното приложение ZaTeb в помощ на жени, жертви на домашно насилие. Отдадена на всичко, което прави, носителката на награда „Жена на годината" иска да бъде добрият пример. Онзи, който си заслужава да следваме.
 

Силвена Христова

Силвена Христова

Силвена Христова е председател на фондация „Живот със синдром на Даун”, но преди всичко е майка и жена, застанала зад каузата за равни хуманни права. Тя е от онези малко хора, които не чакат промяната да дойде, а всъщност са самата промяна. Силвена вярва, че любовта и действията могат да доведат до положителна промяна в света, както и че всичко си заслужава в името на децата. Винаги. Цялото семейство развиват социални мрежи с общо над 230 000 последвоатели. Познати са в youtube и facebook като ”Живот със Синдром на Даун", а в Instagram са lifewithdownsyndrome. Гледаемостта на видеоклиповете само в youtube е 40 200 000.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors