Даниел Михайлов - @ddanielmihaylov

Даниел Михайлов

Фотографията винаги е била голяма страст на Даниел Михайлов, а заедно с Инстаграм тя се превръща в повече от хоби - място, в което най-добре изразява себе си. Създаването на съдържание за Дани е авторски процес, в който той вплита креативност и личното си виждане за света около себе си. В стремежа си да изгради разпознаваем стил, изпълнен с мода, хубава храна и пътешествия, той се превръща в изгряваща звезда в българската Инстаграм вселена!

Джулия Петрова - @its.juliapetrova

Джулия Петрова

Джулия Петрова определя себе си като креативна личност, която непрекъснато търси начини да се изразява. Създава своя блог и инстаграм профил с идеята да споделя любовта си към дрехите, а и не само. Покрай това открива и другата си голяма страст – фотографията. И така в момента Джулия е visual merchandiser по професия, хоби фотограф и аматьор инстаграмър в свободното си време - накратко един артистичен микс, достоен за голямата сцена!

Истислава Митева - @istislava

Истислава Митева

Създаването на уют и хармония у дома е сред нещата, които най-силно вдъхновяват Истислава Митева. Споделя тези си емоции с половинката си и пакостливата им котка Ема у дома, в красивата Варна. Вярва, че социалните мрежи могат да ни вдъхновяват да създаваме повече красота край нас и определено предава повече от красивото в нейното ежедневие, провокира аудиторията си, която също като нея, търси красивото всеки ден и момент.

Симеона Герджикова - @simeona.g

Симеона Герджикова

Симеона Герджикова е творец, който вдъхновява чрез фотографии, замисъл и думи, създадени с цел да пораждат емоции. Така се появява и блогът ѝ като отражение на нейната душевност. Естетика, природа, поезия, изкуство, конна езда, любов към живота на път в България и по света са основните теми в него. Младият дух на Симеона не спира да мечтае за приключения, безкраен път и недостижим хоризонт, които бликат от всеки неин кадър.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors