Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Easy Talks with Izi

Easy Talks with Izi

Изабел Овчарова, позната като Изи, е един от най-популярните български ютубъри. С цяла тийнейджърска армия зад гърба си, креативната Изабел е автор на три книги, успешен влогър и вдъхновяващ създател на съдържание. Профилът й в Instagram се радва на 282 хиляди отдадени последователи, а този в YouTube на 247 хиляди абонати, следящи с интерес всяка нейна стъпка. Към цветното си портфолио, Изи добавя още своя подкаст: „Easy Talks with Izi”, карти с въпроси и дори собствена линия с фен артикули.
 

Комеди Клуб Подкаст

Комеди Клуб Подкаст

Основан през 2015 г., Comedy Club Sofia е първото пространство за стендъп комедия в България, което прави мисията възможна. Проектите на екипа лесно печелят сърцата на аудиторията и с течение на времето им донасят една от най-ангажираните платформи в социалните мрежи. И докато подкастът дава поле за изява на любопитни лица от родния шоубизнес, всички над 1000 епизода до този момент ни предоставят над 1500 часа сигурен, различен, истински смях.
 

Най-великия Подкаст

Най-великия Подкаст

Макар да стартира преди около година, „Най-великия Подкаст" вече набра голяма популярност. Твърдението не е изненада предвид горещите теми за дискусия и оригиналността на Любо Жечев. Въпросните два фактора бързо намериха място на подкаста сред най-слушаните такива във всички платформи. Епизодите са над 30, но с водещ като миналогодишния победител в категория MEN ZONE, сигурни сме, че тепърва има какво да видим... и чуем.
 

Свободно падане

Свободно падане

Свежа, цветна и оптимистична, Лили Гелева е глътката свеж въздух в интернет пространството, от която толкова се нуждаем. Кариерата на актриса насочва амбициите ѝ към създаването на добре познатия ни подкаст за щастието „Свободно падане". Любопитните и положителни размисли между нея и кучето Годо се слушат в над 70 страни по целия свят, а освен вдъхновяваща майка, творец и природозащитник, Лили е и истински пример за мечтател.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors