Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Ивелина Frichic

Ивелина Frichic

От блог-дневник на всекидневните аутфити и интериорни вдъхновения, през пътешествия, чак до спорт, хобита и начин на живот, а сега – бременност и майчинство. Така звучи дигиталната трансформация на Ивелина от @frichic. Появата на Кай през последната година ни показа, че индивидуалният стил върви ръка за ръка с всяка вълнуваща страница от живота и че макар приоритетите да се променят, разпознаваемата естетика не се.

 

Ипек Иванова

Ипек Иванова

Картите за разговори „Kitty Talks" и любовта към котките (тя е АристоКотка, ако съдим по bio-то ѝ в Instagram) са само две причини да харесвате (и следвате) Ипси. Като истинска модерна млада дама, която държи да е откровена с аудиторията си постоянно, тя споделя цялата истина за бременността и майчинството – с доза реализъм, но и с чувство за хумор. Тях откриваме във всяка нейна следа онлайн.
 

Милена My Box of Beauty

Милена My Box of Beauty

Познавате я добре. Тя е сладка, винаги широко усмихната, способна да озари дори най-мрачния и дъждовен шведски ден. Милена от My Box of Beauty е горда майка на три деца и освен че често споделя топлите семейни моменти, не пропуска да сподели как организира ежедневието си. Особено когато се налага да жонглира с грижите вкъщи и поредното YouTube видео, което чакаме с нетърпение.
 

Радостина Гайдарова

Радостина Гайдарова

Профилът на Радостина Гайдарова е наръчник за всяка майка. С напълно истински, забавни, нефилтрирани истории за родителството, Dr. Modern Mommy споделя ежедневните предизвикателства в майчинството и уверява всяка майка, че не е сама в трудностите. Като вечно бързаща майка на трима, Радостина споделя лесни и разнообразни идеи за детско и семейно хранене, както и полезен опит от пътуване с деца.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors