Антоанет Пепе - @antoinettepepe

Антоанет Пепе

С близо 200 хил. последователи в Instagram и 143 хил. абонати в YouTube Антоанет Пепе с право може да стои като обяснение срещу думата инфлуенсър, в българския тълковен речник. Майка на три деца, жена с безупречен личен стил, създател на разнообразно лайфстайл съдържание, чаровната софиянка е един от най-откровените с аудиторията си влогъри в интернет пространството. Били сме с нея при най-съкровените й лични моменти като раждането, развода, повторната среща с любовта и никога не сме съжалявали за прекараното време заедно.

Ивана Александрова - @ivana_alexandrova

Ивана Александрова

Всичко започва с една мечта и блог. Така Ивана Александрова поставя началото на онлайн съдържанието, с което вдъхновява почитателите си по теми като лайфстайл, мода, козметика и книги. През последните месеци младата майка споделя с тях трудностите, през които е преминала по пътя към мечтата си да стане родител. С това тя помага на последователите си да не се чувстват сами в трудните моменти и да вярват в силата на надеждата.

Полина Билоконна - @polinasofia

Полина Билоконна

Едва ли има по-стилен, здраво стъпил на земята и практичен в съветите си ифлуенсър от Полина Билоконна, която познавате от IG профила @polinasofia. Майка на две деца, маркетинг специалист, основател на успешен собствен бизнес – онлайн магазина за тренди аксесоари TopTrends, жена с визия, която трудно бихме постигнали и без да сме раждали, Поли е онзи свеж полъх в социалните мрежи, който със сигурност ще ни вдъхнови и никога няма да ни подразни с високомерно отношение към лайфстайла, който се очаква да водим.

Цвета Евтимов - @fabmamaworld

Цвета Евтимов

Цвета Евтимов е живото доказателство, че многодетното семейство не бива да плаши съвременната жена – напротив, може да я направи да изглежда много по-успешна, реализирана, да осмисли дните й и да придаде неповторим заряд на фийда й в Instagram. Бившият модел и журналист, който се радва на 17.4 хиляди последователи в платформата ни вдъхновява редовно и с видеата си на майчинска тематика в YouTube, като не спира да споделя ценни съвети за живота във Франция, САЩ и България.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors