Китодар Тодоров - @kitogaming

Китодар Тодоров

Китодар Тодоров определя канала си KitoGaming като "дълбоко неразбираем и лишен от смисъл формат, който продължава да бъде загадка за западната философия повече от половин век.” Въпреки това, всяка седмица в стриймовете си, Кито събира популярни личности в своето геймърско студио, откъдето заедно играят хитови заглавия на живо, пред очите на хилядите му фенове.

Любомир Жечев - @lyubo_zhechev

Любомир Жечев

Любомир Жечев разтърсва онлайн пространството в последните години със своите разследващи видеа. Той не се притеснява да разкрие интересни факти от своя личен живот, както и от този на други звезди в социалните мрежи и популярни лица, които според него могат да си вземат урок по честност. Любо често споделя с аудиторията си и полезни съвети за финанси, провокира феновете си да мислят критично и винаги да проверяват достоверността на информацията.

Никола Балов - @nixanbal

Никола Балов

Блогът nixanbal.com е логичното продължение в професионалния път на журналиста Никола Балов, който публикува първите си технологични статии едва на 17 години. Истински познавач на технологиите, Никола предлага на читателите си обективни ревюта на смартфони и други устройства, като не пропуска да отрази и най-важните световни събития в сферата. „Областта, която покривам, е толкова вълнуваща и постоянно променяща се, че е невъзможно да имаш скучен момент или да си кажеш „писна ми", обяснява нестихващия си ентусиазъм за работа Никола.

Филип Лазаров - @bri4ka

Филип Лазаров

Филип Лазаров е създателят на известната платформа за автомобили - bri4ka.com. Една от най-известните поредици, която създава в профила на bri4ka в YouTube е "Bri4ka on board”. Там, на път интервюира известни лица като Александър Сано, Ники Кънчев, 100 Кила и др. Основната мисия на bri4ka все пак е да представя всичко за автомобилите по интересен и леснодостъпен начин. Това, разбира се, предполага, че има за всекиго по нещо - от Трабанта на Ицо Хазарта, до последния модел Mercedes S class.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors