Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Евгения Джаферович

Евгения Джаферович

Да представяме Евгения Джаферович е като да мечтаем за Италия без пица – възможно, но ненужно. Лавирайки между работата в своето грим студио, тази по агенцията A-Social и собствения си бранд за грим четки DŽ Professional, Жени винаги успява да намери време, за да ни направи част от вълнуващите ежедневни моменти или от още по-вълнуващите си пътувания. 167K други Instagram потребители ще потвърдят.

Звезделина Цолова

Звезделина Цолова

Визуалният дневник на Звезди от @mint.stories е онази част от интернет пространството, в която всичко изглежда балансирано, вълнуващо и последователно в онази нейна земна тоналност, винаги с еднаква стойност между думи и кадри. Тя твори пред и зад обектива и ни предизвиква да вървим напред в търсене на красивото около нас, но и от време на време да намаляваме скоростта, защото животът действа на достатъчно бързи обороти.
 

Мила Михова

Мила Михова

Мила МиховаОперна певица, талантлив автор, персона, която следваме в социалните мрежи с искрено удоволствие. Не знаем кое бихте поставили на първо място, защото задачата е трудна, но със сигурност познавате Мила Михова. Без значение дали изразява любовта си към София, коментира проблемите на деня или споделя снимки на нейната котка Ален Делон, не крием, че изпитваме силното желание да натискаме „follow" при всеки срещнат пост.
 

Наум Шопов

Наум Шопов

Спортно вдъхновение, бързи коли, спиращи дъха фотографии, семейна идилия – да, описваме Instagram профилът на Наум Шопов. След като в продължение на години прекарвахме всяка вечер с него на малкия екран, днес проследяваме звездата от „Откраднат живот" в социалните мрежи, където редовно откриваме лоялна аудитория от стотици хиляди фенове, компанията на очарователните Теа и Амая, но и майсторски поднесени видеа.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors