Алекс Петканова - @aleksandra_petkanova

Алекс Петканова

Александра Петканова определя себе си като модел, майка, ТВ водещ и инфлуенсър. Участвала е в холивудски филм, в който партнира на Мел Гибсън. Можем да видим усмивката ѝ от рекламни постери по целия свят - Испания, Доминикана, Германия, Франция, Сингапур и др. Алекс е една от най-бързо развилите се инфлуенсъри на българската сцена.

Биляна Славейкова - @bibons

Биляна Славейкова

Биляна Славейкова винаги се е движела с лекота из артистичните среди. Тя започва своята кариера в списания с културна и субкултурна насоченост, докато в един момент не открива необятната сцена на онлайн пространството и не се пренася на нея. Днес тя е създател на креативно съдържание, блогър, водещ на подкаст, cocktail master или с една дума, човек, който трудно можеш да хванеш на едно място. Биляна има креативен подход, който прави кадрите ѝ уникални и ги кара да изпъкват в Instagram feed-а.

Даниел Петканов - @daniell_petkanov

Даниел Петканов

Даниел Петканов влиза в публичното пространство като журналист, с времето пренася работата си предимно онлайн. Днес той е един от най-известните мъже инфлуенсъри със своя Instagram профил и съвместния YouTube канал с Алекс Петканова, успешен ТВ водещ. Дани често споделя с феновете си много лични и полезни съвети за здраве, спорт, мода, финанси, личен живот и хобита.

Деница Стоянова - @mom.aroundtheworld

Деница Стоянова

Ако с усмивка можеш да постигнеш всичко, то Деница Стоянова има ключ към успеха, за който мнозина биха й завидeли. Моделът, който доказа, че естествената визия е винаги на мода ни вдъхновява със способността си да накара всичко да изглежда някак лесно и приятно. Лавирайки между работните ангажименти, семейния живот и социалните мрежи, Деница успява да изрази себе си с енергия, която усещаме от всеки нейн пост.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors