Георги Петков

Георги Петков

Георги Петков с право се нарежда сред най-успешните фризьори в България, добил известност и слава в една изключително конкурентна браншова среда. Мария Бакалова, Виктория Георгиева, Дара, Мария Илиева, Галена и Алекс Раева са само едни от имената, които се доверяват за перфектен външен вид на Георги Петков. Талантливият български коафьор е предпочитан и от повечето световни звезди, които идват в България. Сред тях са Селена Гомез, Итън Хоук и наскоро A$AP Rocky. Търсен за корици на модни и лайфстаил списания, модни фотосесии, музикални и телевизионни клипове и реклами, Георги Петков успява умело да съчетава работните си ангажиметни с обученията и воденето на семинари в академията на Morrocan Oil в чужбина. Междувременно издава и пет книги с прически и тенденции, и юбилеен албум, отбелязващ 10 години творчески път - 10 Years of Inspiration by Georgi Petkov.

Мария Гергова-Бенгтссон

Мария Гергова-Бенгтссон

Мария Гергова-Бенгтсон е основател и собственик на Юнайтед Партнърс, една от  3-те най-добри агенции в България през последните 10 години, обявена за най-добра PR агенция в България за 2016г.

Мария е член на Съвета на IPRA в продължение на 4 години, а по-късно и член на УС на IPRA отново за същия период. Тя е избрана за президент на Международната PR асоциация за 2009 г. – първият президент на IPRA от региона на Централна и Източна Европа през 55-годишната история на IPRA.

За последните 20 години Мария Гергова-Бенгтсон разработва и осъществява редицa комуникационни кампании за клиенти като Procter & Gamble, Nestle, IBM, Bayer, AbbVie, VIVACOM, Diageo, Intel, Western Union, ING Банк, Европейската комисия, Philips, UNICEF и още много други. През 2002 г. тя е обявена за PR специалист на годината от Българското PR дружество.

Невена Дякова

Невена Дякова

Да бъдеш лайфстайл редактор е мечта за много момичета по света, а за Невена е отдавна реализирана професионална кариера. С близо 10-годишен опит в сферата на печатните и онлайн медии, главният редактор на GRAZIA, който тази година отбелязва осмата си календарна в семейството на Attica EVA, е един от най-увлекателните разказвачи на истории, който не спира да черпи вдъхновение за тях от пътуванията си по света, срещите с уникални хора, които често намират място на корицата на българското издание на италианската модна Библия, от екипа, с който работи неотлъчно по реализацията на всеки нов брой.

Санела Крисат

Санела Крисат

Заместник главен оперативен директор, ръководител маркетинг, Fenix ​​Outdoor

Първите дни на професионалната кариера на Санела започват в индустрията на дребно, събирайки опит с пряк контакт с крайния потребител. Докато завършва бакалавърска степен и магистър, тя открива нови предизвикателства в бизнеса на открито. Днес Санела работи повече от 12 години като маркетинг мениджър и заместник COO в Източна Европа и развиващите се пазари във Fenix ​​Outdoor AB, в частност марките Fjällräven, Hanwag, Primus, Brunton, Royal Robbins. Днес тя е експерт по маркетинг и продажби с фокус върху изграждането на марките, разработване на маркетингови стратегии с подробен поглед върху различни култури и пазари.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors