Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Вероника Георгиева

Вероника Георгиева

Да, съществуват здравословни и вкусни десерти. Просто надникнете в @dessertsvalley от Вероника Георгиева. Приготвянето на десерти е нейна страст, но още по-голямо удоволствие и носи да гледа как семейството и се наслаждава на изкушенията. Те са без захар, някои без глутен, други веган, но всички изглеждат страхотно. Като майка на две деца Вероника изгражда профила си с всевъзможни рецепти – от захранването до цялостното меню вкъщи, със забавни семейни моменти и трогателни откровения.

Даниела Ламбова

Даниела Ламбова

В онлайн пространството на Даниела Ламбова има толкова много красота, че ако натиснете „follow", най-вероятно ще прекарате в него часове. А след това ще запретнете ръкави в кухнята. Филолог по образование и бивша корпоративна кариеристка, Даниела прави рязък завой и се осмелява да сбъдне творческата си мечта. Тя е автор на книга, има собствен курс за заснемане на храна и подкаст, в който разговаря с различни събеседници за преследването на мечтите. Нейната мечта? Да прави вкусни и красиви десерти.

Жанина Митанкина

Жанина Митанкина

Не знаем дали петте ѝ деца са причината да започне да се занимава с това, което прави, но нейната мотивация е заразителна. Поглеждайки профила на Жанина, веднага усещаме аромата на прясно изпечени хляб и курабийки, а рецептите ѝ са толкова лесни и пристрастяващи, че задължително ще намерят място в следващия ви cheat day. Храна за очите, но и храна за душата. Какво по-хубаво от това?
 

Людмила Евтимова

Люси Евтимова

Блогът на Люси Евтимова показва отблизо нейния свят, в който има не само готвене, но и всичко друго, което я вдъхновява - литература, музика, фотография и филми. Изкуството във всичките му форми. „Дневник на кулинарни пътешествия, преминаващи през душата, копнежите и въображението, което всеки от нас носи в себе си" - така тя описва работата си, добавяйки щипка сарказъм и самоирония.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors