Даниела Динева - @hey.daniellaa

Даниела Динева

Ако все още изпитвате съмнения как изглежда „сладката страна на живота", потърсете в Instagram профила @hey.daniella. Създателката на акаунта, издигнал на пиедестал естетическото съвършенство при десертите и семейния уют - Даниела Динева е от онези жени, които не се боят да ви поканят в реалността на битката за дете, промяната на тялото през годините, поддържането на кулинарен блог, авторството на готварска книга... Майка на три деца и създател на тематично дигитално съдържание, Даниела ще ви спечели поравно за каузата на печивата и майчинството.

Лилия Гатева - @lilly_of_the_vegan

Лилия Гатева

Приятелите я наричат Лили, а интернет последователите й – Лили веган. Профилът й в Instagram се появява много преди блога, за разлика от повечето инфлуенсъри в платформата. По професия – графичен дизайнер, по страст – създател на креативно съдържание и рецепти с изцяло растителен произход, Лили е веган от близо десетилетие, а този начин на живот вдъхновява и разнообразавя няколкото й пребивавания зад граница – в Италия, където прекарва 6 месеца и в САЩ, където усъвършенства кулинарните си умения в местен веган ресторант.

Лора Капустина - @high.heels.baking

Лора Капустина

Лора Капустина е човек, който умее да се наслаждава на малките удоволствия в живота. Тя е еднакво добра зад обектива и пред печката, така че единственото, което може да се сравни с невероятните авторски рецепти в блога ѝ, са кадрите, които успява да направи преди някой, изкусен от вида им фен, да ги омете. Кулинарното блогърство за Лора е мечта, която тя успява да сбъдне, превръщайки я в порфесия и тъй като сцената на MasterChef не ѝ стига, днес тя се вихри в цели два акаунта в Instagram.

Мария Жекова - @mariajekova

Мария Жекова

Фотограф, носител на титлата Masterchef, горда българка. В своите кадри, Мария Жекова споделя как се е научила да слуша корените и тялото си и да му дава нужното - било то храна, четиво, труд, почивка. Да готви я вдъхновяват желанието да бъде здрава и осъзнаването, че посредством храната ние се лекуваме или обратното - разболяваме. Постовете ѝ са храна за очите и вдъхновение!

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors