Биляна Йотовска - @bilianayotovska_new

Биляна Йотовска

Автор на няколко книги за здравословно хранене и от четири години успешно развиваща свой личен бранд, Биляна Йотовска е най-успешният ни представител в категорията IFBB „Бикини Фитнес". Националната ни шампионка за 2013 и 2016, завоюва абсолютна титла в едно от най-реномираните фитнес състезания във Флорида. Биляна печели и един от най-престижните фитнес конкурси в света, провел се в Лас Вегас – „Flex Bikini Model search", част от Olympia Weekend!

Румяна Илиева - @rumfit

Румяна Илиева

Тя е човекът, който промени представите ни за домашните тренировки, като ги направи лесни, забавни и най-важното - работещи! Със своите уникални програми за поддържане на добра форма, които включват не само движение, но и вкусни рецепти, Руми Илиева може да нарече своите последователи армия от мотивирани хора, посветени на идеята за по-добър и здравословен начин на живот.

Сами Хосни - @samihossny

Сами Хосни

Сами Хосни е състезателен и амбициозен човек. Той ни вдъхновява не просто да водим един по-здравословен начин на живот, с повече спорт, но и да се грижим повече за себе си и да правим всичко това разумно. Извън социалните си мрежи Сами е диетолог и фитнес инструктор, а неговата мантра е че със здрава работа и упоритост всичко е възможно!

Станислав Чакъров - @stanislav.chakarov

Станислав Чакъров

Той е Станислав Чакъров - фитнес инструктор, модел и съосновател на проекта Aesthetic By Science. Страстта му към спорта започва още в ранните му ученически години, преминавайки през баскетбол, карате, Parkour, фитнес и какво ли още не, защото вярва, че активният начин на живот е ключ към дълголетието, здравето и успехите в личен и бизнес план. Днес той цели да създаде едно ново по-осъзнато общество от хора с еднаква цел, а именно да стават по-добри не само във фитнеса, но и във всяко едно отношение на техния живот базирайки се на наука, критично мислене и жажда за нови знания.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors