Алис Симеонова - @mademoiselleaia

Алис Симеонова

Пътешественик и ценител на красивото, Алис Симеонова превръща присъствието си в интернет пространството във визуален дневник на личното си разбиране за изкуството на щастливия живот. В професионалното й портфолио влизат партньорства с някои от най-луксозните брандове на пазара, а персоналната й приключенска карта включва световните модни столици. С над 37.7 хиляди последователи Mademoiselle Aia е сред най-харесваните модни инфлуенсъри.

Денина Мартин - @deninamartin\

Денина Мартин

Казват, че тенденциите отшумяват, а стилът остава. Тези думи някак естествено ни напомнят за Денина Мартин - красавицата, която е истински посланик на женствената и романтична визия. Отличена в категория Интернет на наградите „Жена на годината 2018" на списание GRAZIA, Денина не спира да се развива и да радва последователите си с бранда Denina rtin Collection, който отразява перфектно идеята й за личен стил.

Ирина Денева - @when_you_wonder_what_to_wear

Ирина Денева

Винаги вярна на себе си, Ирина е пример за инфлуенсър, който не следва ничии правила, а пише своите собствени. Денем Sales manager на един от най-успешните български брандове по света, диджей и блогър след работно време - Ирина е цветното вдъхновение в родното онлайн пространство. Освен желанието да изрази себе си, чрез каналите си в социалните мрежи тя се форкусира и върху много по-важните теми за менталното здраве и любовта към самия себе си.

Слав Анастасов и Хубен Хубенов

Слав Анастасов и Хубен Хубенов

Артистичното дуо Слав и Хубен, което твори и се развива в ритъма на световните модни тенденции провокира съзнанието на всички със сетивност за красивото. Двамата стоят зад безброй сесии, корици на списания, специални проекти и въобще всичко, което изисква прецизен поглед, артистично мислене и перфектно изпълнение. Вярват в съдържанието, което ги прави смисленото присъствие на родната фешън сцена.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors