Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Борислава Секова

Борислава Секова

Казват, че модата отминава, но стилът остава – това твърдение важи с пълна сила за Instagram акаунта на Борислава Секова. Аутфитите, които редовно виждаме в него, често предизвикват въпрос у нас. Дали случайно Седмицата на модата в Париж всъщност не се случва тук? Борислава е посветила естетическия си поглед на минимализма, облечен в женственост и пастелни цветове, а всяка нейна визия задължително прави пространството около нея значително по-fashion.
 

Даниела Йорданова

Даниела Йорданова

Ако има social media акаунт, който непрекъснато подтиква да експериментираш с визията си, това е този на Даниела Йорданова. Отвъд факта, че е страстен фотограф, смелите ѝ модни виждания показват, че не само в любовта и на война всичко е позволено. Признаваме, че миксът между женственост и гръндж някак символизира бохемска рапсодия, но в същото време говори езика на увереността.
 

Елица Бехар-Михайлов

Елица Бехар-Михайлов

Вдъхновяваща, цветна, усмихната. Не намираме по-подходящи думи да опишем @mademoisellie. Освен че е лайфстайл гуру за всеки от нас, профилът на Елица Бехар-Михайлов  зарежда с дневната доза настроение, градски шик и екзотични пътувания. Талантът ѝ да съчетава цветове и материи ни мотивира да експериментираме с гардероба си, а фотографската страст е бонус, който кара всеки неин кадър да изглежда като картичка.
 

Йордан Петков

Йордан Петков

Ако границата между минимализъм и модернизъм същестува, то тя е под владението на Йордан Петков. Визиите му винаги зареждат с толкова много бохемски полъх, че отпивайки чаша студено вино, задължително мечтаем да сме толкова на „ти" с тенденциите, колкото е и той. За щастие, основателят на viral бранда KITCH поднася характерния за него деветдесетарски хип-хоп и модерен фънк със секси бански и красиви бижута в същия стил.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors