Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Весела Бабинова

Весела Бабинова

Когато не е на театралната сцена или на малкия екран, където и тази есен ще я гледаме в хитовия сериал „Мен не ме мислете", Весела Бабинова показва своята още по-забавна и цветна страна в Instagram. Длъжни сме да признаем, че никнеймът @vsevesela е най-подходящото определение за нейното креативно и същевременно релевантно съдържание, способно да ни разсмее по всяко време на деня.
 

Евелин Костова

Евелин Костова

2022-ра започна повече от успешно за Евелин Костова. Успоредно с ролите в „Завръщане" 2 и „Съни бийч", постановката „Стъпка по стъпка" и ангажимента като жури в „България търси талант", Instagram профилът на слънчевата актриса е мястото, в което споделя различните аспекти от ежедневието си и доказва, че ако някой може да владее света с усмивка, това е тя. На същото мнение са още над 43 000 нейни почитатели.
 

Николета Лозанова

Николета Лозанова

Няма да изненадаме никого, ако кажем, че Николета Лозанова е овладяла до съвършенство професията икона. Макар отдавна да е под светлината на прожекторите, стотици хиляди фенове продължават да следват всяка нейна крачка, защото тя говори не само езика на световните брандове, но и на безпогрешната увереност. А в крайна сметка успехът не се оповава само на това да бъдеш известен, а себе си, без да се притесняваш, че ще разлаеш кучетата.
 

Папи Ханс

Папи Ханс

Владеейки до съвършенство умението да провокира, Папи Ханс съвсем спокойно може да застане до „артист" в синонимния речник. Самият той казва, че възприема себе си като такъв, защото е склонен да взема неудобни решения, а след това да ги пречупва през призмата на поезията и музиката. Да не забравяме и изключително силното му присъствие онлайн, което в неговия случай просто е глазурата на кекса.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors