Александър Кадиев - @al.kadiev

Александър Кадиев

Александър Кадиев е кино и театрален актьор и водещ на ТВ предавания. Свободното си време с много любов посвещава на дъщеричката си, но споделя, че guilty pleasure са му останали компютърните игри. Сашо е известен с усмивката и позитивизма, които внася в българския ефир. Вдъхновява с находчиви и спонтанни решения във всеки аспект на ежедневието.

Зейнеб Маджурова - @zeynebmadzhurova

Зейнеб Маджурова

Зейнеб Маджурова става позната на аудиторията от телевизионния екран, но бързо и много успешно завладява и онлайн платформите. Днес тя има десетки хиляди последователи в Instagram и YouTube, а аудиторията ѝ често се допитва до нея за полезни съвети за здраве и красота.

Иво Аръков - @ivoarakov

Иво Аръков

Чаровен и усмихнат кино актьор и ТВ водещ - Иво Аръков бързо набира популярност  в социалните мрежи и се превръща в желан инфлуенсър от много брандове. Иво често споделя своите пътувания и не се свени да препоръча на аудиторията си любимите си неща.

Катерина Евро - @k.evro

Катерина Евро

Освен актриса от любими български филми и жури в ТВ предаване, Катерина Евро е един от най-забавните инфлуенсъри в социалните мрежи. Тя предизвиква истински фурор със своя профил в социалните мрежи, което я превръща в Дженифър Анистън на българския Instagram! В платформата тя споделя своите преживявания по артистичен и комичен начин, с известна доза ирония и много усмивки.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors