Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Ася Зарева

Ася Зарева

Ася Зарева е от чаровните родни инфлуенсъри, които се отличават със своята неподправеност. В Instagram профила ѝ откриваме всичко – от модни съвети и идеи за стилни визии, чак до travel предложения и отзиви за продукти. Последователите на Ася очакват с нетърпение всяка нейна интернет изява, а към днешна дата, напълно заслужено, тя вече е спечелила доверието на над 7.5 хиляди абонати в YouTube.
 

Мартина Сергиева

Мартина Сергиева

Мартина Сергиева е съвкупност от талант и нежност. Младата дама е класическа балерина в трупата на Софийска опера и балет, а както виждаме от акаунта ѝ в Instagram - пътешественик и създател на качествено съдържание, което се радва на над 8500 последователи. Слънчевата Мартина ни впечатлява и с профилите си в TikTok и YouTube, където винаги е вдъхновяваща, активна и живото доказателство, че стига да имаш желание, нещата се получават добре.

 

Наталия Досева

Наталия Досева

Профилът на Наталия в Instagram е бижу за любителите на пътешествията. Като типичния travel ентусиаст, тя вдъхновява с истории, красиви места и още по-красиви моменти от тях. Изпипано до последния детайл, нейното онлайн пространство е визуален дневник, пренасящ ни от точка А до точка В с безпогрешна лекота. Към това добавете естественост и непринуденост, и получавате рецептата за сигурен успех.
 

Филипа Михайлова

Филипа Михайлова

Филипа е модерното момиче на Instagram, а присъствието ѝ в платформата крещи „вдъхновение". За нея е важно не само да усеща красотата на света, но и да я заснема, а след това споделя с всички нас. Тя е цветна, различна, но задължително естествена. Креативното съдържание, което поднася със закачлива ретро нотка е изкуство, а всеки неин пост показва колко е важно да обичаш живота. За да може и той да обича теб.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors