Гласуването приключи. Кои са победителите ще разберете на 30 септември на graziaonline.bg

Адриан Бютиджи

Адриан Бютиджи

Скандален или не, Адриан стана категоричен любимец в beauty средите. Идеалната кожа, екстравагантните визии, перфектният бленднат и прецизността на четката му донасят главоломните над 4 милиона лайка в TikTok. Гримът, който той нарича „негово семейство", освен хоби и работа, е и начин, по който да се откъсне от реалността. Това, което го вдъхновява най-силно? Красотата и чувството да бъдеш смел и непоколебим.
 

Анастасия Захарова

Анастасия Захарова

Млада, талантлива и същевременно жадна за знания, креативната сила зад @skincare.anastassia е задължителната IG спирка за красива кожа. Профилът ѝ е пълен с полезни съвети по всеки beauty въпрос, а отскоро е факт и нейната собствена марка бяла козметика, която се радва на многобройни положителни коментари. Не казваме, че ако обичате да обръщате внимание на външния си вид, трябва да минете през нейния профил, но всъщност го казваме. 
 

Гергана Пащрапанска

Гергана Пащрапанска

Комбинацията от меки тонове и червено червило прави Гергана Пащрапанска любим гримьор на звездите. За наша радост, тя не пропуска да покаже любимите си продукти и техники, които откриваме не само в социалните мрежи, но и по страниците на най-горещите модни издания. Вярно, че красотата е субективно понятие, но нейните креативност и визионерство са истински повод за гордост.
 

Росина Георгиева

Росина Георгиева

Страшно талантлив гримьор. Skincare ентусиаст. Beauty гуру. Така бихме пробвали да опишем Росина Георгиева, която почти със сигурност присъства и във вашия Instagram following лист. Докато измежду постовете ѝ виждаме блясъка на немалко знаменитости, ние задължително следим отблизо нейните грим визии и съвети, които ни карат да се чувстваме сякаш сме в добри ръце.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors