Алина Манова - @alina_manova

Алина Манова

Алина работи за най-големите световни издания, гримира знаменитости не само от родния, но и от световния шоубизнес. Тя е професионалист, който доказва, че работата на гримьора е истинско изкуство, в което креативността и визионерството играят много по-голяма роля от познаването на последните тенденции. Алина вдъхновява не само с впечатляващата си работа, но и с отношението си към света и хората около нея.

Елена Кънева - @skin.impressions

Елена Кaнева

Елена Канева е вдъхновителят зад Instagram пространството Skin Impressions. Тя  е една млада дама, която оценява грижата за кожата като една от най-добрите форми на грижа за себе си. Освен съвети и препоръки за успешни продуктови формули, последователите ѝ могат да открият и множество полезна информация и сами да могат да направят най-добрия избор за своята кожа. Тя вдъхновява да обръщаме повече внимание на себе си и грижейки се за себе си отвън, да подобрим и вътрешното си чувство.

Кирил Гуцов - @kirilgutsov

Кирил Гуцов

Той може да се похвали с почти 20 хиляди верни последователи, които се вълнуват и пазаруват много от продуктите, които той препоръчва. Кирил Гуцов е гримьорът, който се открои от останалите интернет звезди с редовните си класации „Топ 10", споделени в неговите story-та и посветени на всичко свързано със света на красотата и козметиката. Ако търсите полезна информация, която да ви е поднесена с отношение и внимание към свободното ви време, отворете неговия профил.

Надя Сивкова - @rockstarslovenadi

Надя Сивкова

Част от съдиите на любимото ни онлайн реалити за макиаж  „Грим Masters"- Надя е онова момиче, което винаги ни провокира да покажем най-доброто от себе си, използвайки силата на любимите ни бюти продукти. Професионален гримьор и майка на пълен работен ден, брюнетката намира перфектния микс между макияж тенденции, модни вдъхновения и ежедневни емоции, пречупени през идеята за уникалното усещане за красота на всеки.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

SPONSORS

Media Sponsors